Ook in omschrijving
Spacewalker 1550 Mm Bals...
E-flite Supercup 25e
Welcome Back.
Drone Ruilen?
Rxen Devo
Extreme Flight Edge 540t...
Laatste Keer Aangeboden!!!!
Gefeliciteerd
Experimentje,.....duo Dr...
Onderdelen Walkera Super Cp
Kds 450 Qs
Op Zoek Naar Een Md500 C...
0 artikelen
01.Trainingskruis
02.HM004-Z-14 - Rotor Head Core - Hoofd Rotor Kern
03.HM004-Z-09 - Main Rotor Blades - Hoofd Rotors
KDS500II - Electric Helicopter CF TITANIUM (KIT)
KDS500II - Electric Helicopter CF TITANIUM (KIT)
334.53EUR
283.69EUR
Walkera HM-UFLY-S - WK2403
Hele leuke heli voor de beginnende/gevo-
rderde vlieger.Een on ..

4 van 5 Sterren!
Lees wat anderen zeggen Lees wat anderen zeggen
Review 41 tot 48 (van 92 reviews) Pagina's: [<< Vorige]  ... 6  7  8  9  10 ...  [Volgende >>] 
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Roland V.
Datum toegevoegd: Sunday 19 October, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Goedenmiddag Eddy, Probeer is iets gedetailleerder uit te leggen wat het probleem is.

Waardering: 4 van 5 Sterren! [4 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Eddy B.
Datum toegevoegd: Tuesday 14 October, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Ben ik dan nou werkelijk de enige die niet met dit ding kan vliegen? Ik ben nu al drie maanden bezi..

Waardering: 2 van 5 Sterren! [2 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Jordi B.
Datum toegevoegd: Saturday 30 August, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Heeu ik heb me helie nu al en maand ofzo, en ik moet toegeven het is gewoon MOEILIJK goed te vliegen..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Xander L.
Datum toegevoegd: Sunday 17 August, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Prima heli, maar koop hem wel als starterskit, zit alles in wat je nodig hebt, ook voor de eerste cr..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Erwin A.
Datum toegevoegd: Tuesday 15 July, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Walkera 004 met crashkit was snel binnen. Top levering, en alles ziet er netjes uit. Zal nog wel a..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM4#1
door Paul V.
Datum toegevoegd: Friday 23 May, 2008
Walkera Dragonfly HM4#1 Super heli! Vliegt goed, maar vereist zeker nog wel oefening om hem goed stabiel in de lucht te krij..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Johan S.
Datum toegevoegd: Tuesday 20 May, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Zondagavond besteld en vandaag (di-dag) al in huis geweldig snel hoor!!!!! alles ziet dr netjes u..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Rein H.
Datum toegevoegd: Monday 19 May, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie hallo vanmorgen mijn HM004 binnengekregen , snel alles uit de doos en ik moet zeggen dat het me 10..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Review 41 tot 48 (van 92 reviews) Pagina's: [<< Vorige]  ... 6  7  8  9  10 ...  [Volgende >>]