Ook in omschrijving
Laatste Aankoop Op Rc Ge...
Open Dag Mvc Columbia
"vliegen In 2018"
Devo 10
Rxen Devo
Te Koop Walkera Master C...
Drone En Fpv Filmjes
450 Dfc Head
Quanum Nova Gps (cheerso...
Maiden Tiger Moth 1400 M...
Gezocht: Spares V120d02,...
Blade Fusion 270 Vs Gobl...
0 artikelen
01.Trainingskruis
02.HM004-Z-14 - Rotor Head Core - Hoofd Rotor Kern
03.HM004-Z-09 - Main Rotor Blades - Hoofd Rotors
Set voordeel: 2.4Ghz Zender + Ontvanger
Set voordeel: 2.4Ghz Zender + Ontvanger
82.97EUR
50.84EUR
Walkera Dragonfly HM CB180Q2 - WK-2403 - Black edition
Wat een geinig ding. Veel te moeilijk voor een beginner, dus ..
4 van 5 Sterren!
Lees wat anderen zeggen Lees wat anderen zeggen
Review 41 tot 48 (van 92 reviews) Pagina's: [<< Vorige]  ... 6  7  8  9  10 ...  [Volgende >>] 
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Roland V.
Datum toegevoegd: Sunday 19 October, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Goedenmiddag Eddy, Probeer is iets gedetailleerder uit te leggen wat het probleem is.

Waardering: 4 van 5 Sterren! [4 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Eddy B.
Datum toegevoegd: Tuesday 14 October, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Ben ik dan nou werkelijk de enige die niet met dit ding kan vliegen? Ik ben nu al drie maanden bezi..

Waardering: 2 van 5 Sterren! [2 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Jordi B.
Datum toegevoegd: Saturday 30 August, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Heeu ik heb me helie nu al en maand ofzo, en ik moet toegeven het is gewoon MOEILIJK goed te vliegen..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Xander L.
Datum toegevoegd: Sunday 17 August, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Prima heli, maar koop hem wel als starterskit, zit alles in wat je nodig hebt, ook voor de eerste cr..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Erwin A.
Datum toegevoegd: Tuesday 15 July, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Walkera 004 met crashkit was snel binnen. Top levering, en alles ziet er netjes uit. Zal nog wel a..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM4#1
door Paul V.
Datum toegevoegd: Friday 23 May, 2008
Walkera Dragonfly HM4#1 Super heli! Vliegt goed, maar vereist zeker nog wel oefening om hem goed stabiel in de lucht te krij..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Johan S.
Datum toegevoegd: Tuesday 20 May, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Zondagavond besteld en vandaag (di-dag) al in huis geweldig snel hoor!!!!! alles ziet dr netjes u..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Rein H.
Datum toegevoegd: Monday 19 May, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie hallo vanmorgen mijn HM004 binnengekregen , snel alles uit de doos en ik moet zeggen dat het me 10..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Review 41 tot 48 (van 92 reviews) Pagina's: [<< Vorige]  ... 6  7  8  9  10 ...  [Volgende >>]