Ook in omschrijving
Hirobo Schweizer Te Koop
Stekker Of Verloop
E-flite Supercup 25e
Maiden Radjet 800
Rxen Devo
Dji F550
Dji F550
Drone En Fpv Filmjes
Goede En Voordelige Seco...
Laatste Aankoop Op Rc Ge...
Gefeliciteerd
Quanum Nova Gps (cheerso...
0 artikelen
01.Trainingskruis
02.HM004-Z-14 - Rotor Head Core - Hoofd Rotor Kern
03.HM004-Z-09 - Main Rotor Blades - Hoofd Rotors
KDS500II - Electric Helicopter CF TITANIUM (KIT)
KDS500II - Electric Helicopter CF TITANIUM (KIT)
334.53EUR
283.69EUR
Quadcopter QR InfraX
Voor mijn review: Klik: http://www.rcvl-
iegshopforum.eu-
/viewt ..

5 van 5 Sterren!
Lees wat anderen zeggen Lees wat anderen zeggen
Review 41 tot 48 (van 92 reviews) Pagina's: [<< Vorige]  ... 6  7  8  9  10 ...  [Volgende >>] 
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Roland V.
Datum toegevoegd: Sunday 19 October, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Goedenmiddag Eddy, Probeer is iets gedetailleerder uit te leggen wat het probleem is.

Waardering: 4 van 5 Sterren! [4 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Eddy B.
Datum toegevoegd: Tuesday 14 October, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Ben ik dan nou werkelijk de enige die niet met dit ding kan vliegen? Ik ben nu al drie maanden bezi..

Waardering: 2 van 5 Sterren! [2 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Jordi B.
Datum toegevoegd: Saturday 30 August, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Heeu ik heb me helie nu al en maand ofzo, en ik moet toegeven het is gewoon MOEILIJK goed te vliegen..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Xander L.
Datum toegevoegd: Sunday 17 August, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Prima heli, maar koop hem wel als starterskit, zit alles in wat je nodig hebt, ook voor de eerste cr..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Erwin A.
Datum toegevoegd: Tuesday 15 July, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Walkera 004 met crashkit was snel binnen. Top levering, en alles ziet er netjes uit. Zal nog wel a..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM4#1
door Paul V.
Datum toegevoegd: Friday 23 May, 2008
Walkera Dragonfly HM4#1 Super heli! Vliegt goed, maar vereist zeker nog wel oefening om hem goed stabiel in de lucht te krij..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Johan S.
Datum toegevoegd: Tuesday 20 May, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie Zondagavond besteld en vandaag (di-dag) al in huis geweldig snel hoor!!!!! alles ziet dr netjes u..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie
door Rein H.
Datum toegevoegd: Monday 19 May, 2008
Walkera Dragonfly HM004 - Verbeterde Versie hallo vanmorgen mijn HM004 binnengekregen , snel alles uit de doos en ik moet zeggen dat het me 10..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Review 41 tot 48 (van 92 reviews) Pagina's: [<< Vorige]  ... 6  7  8  9  10 ...  [Volgende >>]