Ook in omschrijving
Spacewalker 1550 Mm Bals...
E-flite Supercup 25e
Welcome Back.
Drone Ruilen?
Rxen Devo
Extreme Flight Edge 540t...
Laatste Keer Aangeboden!!!!
Gefeliciteerd
Experimentje,.....duo Dr...
Onderdelen Walkera Super Cp
Kds 450 Qs
Op Zoek Naar Een Md500 C...
0 artikelen
01.Trainingskruis
02.HM004-Z-14 - Rotor Head Core - Hoofd Rotor Kern
03.HM004-Z-09 - Main Rotor Blades - Hoofd Rotors
KDS500II - Electric Helicopter CF TITANIUM (KIT)
KDS500II - Electric Helicopter CF TITANIUM (KIT)
334.53EUR
283.69EUR
Equivalent voor 1S-2510019 - canopy (Geel)
Let op, het is niet de geel zo als op de afbeelding vertoont ..
3 van 5 Sterren!
Lees wat anderen zeggen Lees wat anderen zeggen
Review 25 tot 32 (van 92 reviews) Pagina's: [<< Vorige]   1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
STARTPAKKET - HM CB180Z (WK-2402)
door Hans W.
Datum toegevoegd: Tuesday 06 July, 2010
<b>STARTPAKKET</b> - HM CB180Z (WK-2402) Ik heb sinds 16 juni de CB 180 Z. Ik ben weliswaar een beinner en heb weinig vergelijkings materiaal..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (GEEL)
door Alex S.
Datum toegevoegd: Friday 21 May, 2010
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (GEEL) heb hem nu 2 wkn en ik vind em echt geweldig. Vlieg mooi stabiel n buiten een ruzietje met het plafo..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
HM035-Z-49 - Lipo Battery 11,1V 1200mAh
door Fereydoun S.
Datum toegevoegd: Tuesday 11 May, 2010
HM035-Z-49 - Lipo Battery 11,1V 1200mAh Hi . Ik wil graag weten de accu heeft BEC stecker of andere stecker . Mvg , ferey

Waardering: 4 van 5 Sterren! [4 van 5 Sterren!]
HM-4#3B-Z-03B - Tail rotor (Rood/zilver)
door Robin L.
Datum toegevoegd: Friday 07 May, 2010
HM-4#3B-Z-03B - Tail rotor (Rood/zilver) deze Tail rotor is een beetje groter dan de originele maar ik vind dat ze beter zijn voor mijn 4#3..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (GEEL)
door Dick M.
Datum toegevoegd: Friday 16 April, 2010
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (GEEL) Ik ben bang dat je je zorgen maakt voor niks, laat hier ook de afloop even weten, ben wel benieuwd.

Waardering: 3 van 5 Sterren! [3 van 5 Sterren!]
Walkera HM LAMA 2-1 - WK2402
door Bart M.
Datum toegevoegd: Wednesday 14 April, 2010
Walkera HM LAMA 2-1 - WK2402 Een tijd geleden gekocht, maar nu pas goed gebruikt/getest. Ik vlieg voornamelijk in een grote hanga..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (GEEL)
door Martijn R.
Datum toegevoegd: Thursday 08 April, 2010
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (GEEL) ik heb hem net binnen , het is een mooie helicopter , ook de levertijd was super snel. ik ben nu de

Waardering: 4 van 5 Sterren! [4 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (GEEL)
door Pieter W.
Datum toegevoegd: Saturday 06 February, 2010
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (GEEL) Prima toestel, als beginner had ik het toestel vrij snel onder controle heb ondertussen al prachtig..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Review 25 tot 32 (van 92 reviews) Pagina's: [<< Vorige]   1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>]