Ook in omschrijving
Logo 700 Build
Problemen Met De Blue Ar...
Drone En Fpv Filmjes
Quanum Nova Gps (cheerso...
Rxen Devo
Gefeliciteerd
"vliegen In 2017"
Laatste Aankoop Op Rc Ge...
Dji F550
Politie Waarschuwt Drone...
Mijn Genius Cp V2 Is Er ...
Gopro Onder De Beaver
0 artikelen
01.Trainingskruis
02.HM004-Z-14 - Rotor Head Core - Hoofd Rotor Kern
03.HM004-Z-09 - Main Rotor Blades - Hoofd Rotors
Set voordeel: 2.4Ghz Zender + Ontvanger
Set voordeel: 2.4Ghz Zender + Ontvanger
82.97EUR
50.84EUR
Walkera Dragonfly HM CB180Q2 - WK-2403 - Black edition
Wat een geinig ding. Veel te moeilijk voor een beginner, dus ..
4 van 5 Sterren!
Lees wat anderen zeggen Lees wat anderen zeggen
Review 25 tot 32 (van 92 reviews) Pagina's: [<< Vorige]   1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
STARTPAKKET - HM CB180Z (WK-2402)
door Hans W.
Datum toegevoegd: Tuesday 06 July, 2010
<b>STARTPAKKET</b> - HM CB180Z (WK-2402) Ik heb sinds 16 juni de CB 180 Z. Ik ben weliswaar een beinner en heb weinig vergelijkings materiaal..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (GEEL)
door Alex S.
Datum toegevoegd: Friday 21 May, 2010
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (GEEL) heb hem nu 2 wkn en ik vind em echt geweldig. Vlieg mooi stabiel n buiten een ruzietje met het plafo..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
HM035-Z-49 - Lipo Battery 11,1V 1200mAh
door Fereydoun S.
Datum toegevoegd: Tuesday 11 May, 2010
HM035-Z-49 - Lipo Battery 11,1V 1200mAh Hi . Ik wil graag weten de accu heeft BEC stecker of andere stecker . Mvg , ferey

Waardering: 4 van 5 Sterren! [4 van 5 Sterren!]
HM-4#3B-Z-03B - Tail rotor (Rood/zilver)
door Robin L.
Datum toegevoegd: Friday 07 May, 2010
HM-4#3B-Z-03B - Tail rotor (Rood/zilver) deze Tail rotor is een beetje groter dan de originele maar ik vind dat ze beter zijn voor mijn 4#3..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (GEEL)
door Dick M.
Datum toegevoegd: Friday 16 April, 2010
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (GEEL) Ik ben bang dat je je zorgen maakt voor niks, laat hier ook de afloop even weten, ben wel benieuwd.

Waardering: 3 van 5 Sterren! [3 van 5 Sterren!]
Walkera HM LAMA 2-1 - WK2402
door Bart M.
Datum toegevoegd: Wednesday 14 April, 2010
Walkera HM LAMA 2-1 - WK2402 Een tijd geleden gekocht, maar nu pas goed gebruikt/getest. Ik vlieg voornamelijk in een grote hanga..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (GEEL)
door Martijn R.
Datum toegevoegd: Thursday 08 April, 2010
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (GEEL) ik heb hem net binnen , het is een mooie helicopter , ook de levertijd was super snel. ik ben nu de

Waardering: 4 van 5 Sterren! [4 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (GEEL)
door Pieter W.
Datum toegevoegd: Saturday 06 February, 2010
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (GEEL) Prima toestel, als beginner had ik het toestel vrij snel onder controle heb ondertussen al prachtig..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Review 25 tot 32 (van 92 reviews) Pagina's: [<< Vorige]   1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>]