Ook in omschrijving
E-flite Supercup 25e
Experimentje,.....duo Dr...
Te Koop Walkera V450d03
Onderdelen Walkera Super Cp
Rxen Devo
Kds 450 Qs
Gefeliciteerd
Op Zoek Naar Een Md500 C...
Overlijden Algysy
Sebart Miss Wind S50e
Devo 10 Zender
Te Koop Quadcopter Zonde...
0 artikelen
01.Trainingskruis
02.HM004-Z-14 - Rotor Head Core - Hoofd Rotor Kern
03.HM004-Z-09 - Main Rotor Blades - Hoofd Rotors
KDS500II - Electric Helicopter CF TITANIUM (KIT)
KDS500II - Electric Helicopter CF TITANIUM (KIT)
334.53EUR
283.69EUR
Walkera HM-UFLY-S - WK2403
Prima helikopter, zeker geen makkelijke om te besturen maar ..
5 van 5 Sterren!
Lees wat anderen zeggen Lees wat anderen zeggen
Review 17 tot 24 (van 92 reviews) Pagina's: [<< Vorige]   1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
Ultra heldere LED zaklamp
door Rudi S.
Datum toegevoegd: Wednesday 05 January, 2011
Ultra heldere LED zaklamp &#57882; WoooooW &#57882; deze zaklamp geeft ongeloofelijk veel licht ! ! Aanrader ! ! En zo als a..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera HM-UFLY-S - WK2403
door Charles P.
Datum toegevoegd: Sunday 26 December, 2010
Walkera HM-UFLY-S - WK2403 Ik de UflyS nu een week of twee en ben beginner. Begin valt wat tegen om zo'n chopper de lucht in te..

Waardering: 3 van 5 Sterren! [3 van 5 Sterren!]
Walkera HM5G4Q3 - 2,4 Ghz (Blauw)
door Vincent D.
Datum toegevoegd: Thursday 07 October, 2010
Walkera HM5G4Q3 - 2,4 Ghz (Blauw) Op zich een leuk uitziend toestel, vliegt ook stabiel. Een echte kleine "Airwolf" Ook de afwerking..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera HM LAMA 2-1 - WK2402
door Edwin C.
Datum toegevoegd: Saturday 21 August, 2010
Walkera HM LAMA 2-1 - WK2402 Sinds afgelopen woensdag heb ik deze lama 2-1 in m'n bezit, hij is zeer stabiel na goed afstellen, e..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
SuperBlades XP
door Elmar D.
Datum toegevoegd: Monday 16 August, 2010
SuperBlades XP De bladen vliegen op zich heel goed, MAAR doordat er een verandering is gekomen, is het stuk waarmee..

Waardering: 2 van 5 Sterren! [2 van 5 Sterren!]
Walkera HM LAMA 2-1 - WK2402
door Erwin B.
Datum toegevoegd: Saturday 14 August, 2010
Walkera HM LAMA 2-1 - WK2402 Deze jeli nu al enkele maanden in bezit. Leuke heli die eerlijk heel erg goed tegen een stootje kan..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (ROOD)
door Hendrik P.
Datum toegevoegd: Thursday 12 August, 2010
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (ROOD) IK heb hem net 3 dagen en ik kan er al goed mee vliegen zonder enige ervaring dus een super helicopt..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
STARTPAKKET - HM CB180Z (WK-2402)
door Rudi S.
Datum toegevoegd: Saturday 07 August, 2010
<b>STARTPAKKET</b> - HM CB180Z (WK-2402) Na mijn coaxiale helicopter heb ik deze gekocht en dit is wat anders geloof me / zender met display

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Review 17 tot 24 (van 92 reviews) Pagina's: [<< Vorige]   1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>]