Ook in omschrijving
Hirobo Schweizer Te Koop
Stekker Of Verloop
E-flite Supercup 25e
Maiden Radjet 800
Rxen Devo
Dji F550
Dji F550
Drone En Fpv Filmjes
Goede En Voordelige Seco...
Laatste Aankoop Op Rc Ge...
Gefeliciteerd
Quanum Nova Gps (cheerso...
0 artikelen
01.Trainingskruis
02.HM004-Z-14 - Rotor Head Core - Hoofd Rotor Kern
03.HM004-Z-09 - Main Rotor Blades - Hoofd Rotors
KDS500II - Electric Helicopter CF TITANIUM (KIT)
KDS500II - Electric Helicopter CF TITANIUM (KIT)
334.53EUR
283.69EUR
Walkera HM-UFLY-S - WK2403
Prima helikopter, zeker geen makkelijke om te besturen maar ..
5 van 5 Sterren!
Lees wat anderen zeggen Lees wat anderen zeggen
Review 17 tot 24 (van 92 reviews) Pagina's: [<< Vorige]   1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
Ultra heldere LED zaklamp
door Rudi S.
Datum toegevoegd: Wednesday 05 January, 2011
Ultra heldere LED zaklamp &#57882; WoooooW &#57882; deze zaklamp geeft ongeloofelijk veel licht ! ! Aanrader ! ! En zo als a..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera HM-UFLY-S - WK2403
door Charles P.
Datum toegevoegd: Sunday 26 December, 2010
Walkera HM-UFLY-S - WK2403 Ik de UflyS nu een week of twee en ben beginner. Begin valt wat tegen om zo'n chopper de lucht in te..

Waardering: 3 van 5 Sterren! [3 van 5 Sterren!]
Walkera HM5G4Q3 - 2,4 Ghz (Blauw)
door Vincent D.
Datum toegevoegd: Thursday 07 October, 2010
Walkera HM5G4Q3 - 2,4 Ghz (Blauw) Op zich een leuk uitziend toestel, vliegt ook stabiel. Een echte kleine "Airwolf" Ook de afwerking..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera HM LAMA 2-1 - WK2402
door Edwin C.
Datum toegevoegd: Saturday 21 August, 2010
Walkera HM LAMA 2-1 - WK2402 Sinds afgelopen woensdag heb ik deze lama 2-1 in m'n bezit, hij is zeer stabiel na goed afstellen, e..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
SuperBlades XP
door Elmar D.
Datum toegevoegd: Monday 16 August, 2010
SuperBlades XP De bladen vliegen op zich heel goed, MAAR doordat er een verandering is gekomen, is het stuk waarmee..

Waardering: 2 van 5 Sterren! [2 van 5 Sterren!]
Walkera HM LAMA 2-1 - WK2402
door Erwin B.
Datum toegevoegd: Saturday 14 August, 2010
Walkera HM LAMA 2-1 - WK2402 Deze jeli nu al enkele maanden in bezit. Leuke heli die eerlijk heel erg goed tegen een stootje kan..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (ROOD)
door Hendrik P.
Datum toegevoegd: Thursday 12 August, 2010
Walkera Dragonfly HM LAMA 400D (ROOD) IK heb hem net 3 dagen en ik kan er al goed mee vliegen zonder enige ervaring dus een super helicopt..

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
STARTPAKKET - HM CB180Z (WK-2402)
door Rudi S.
Datum toegevoegd: Saturday 07 August, 2010
<b>STARTPAKKET</b> - HM CB180Z (WK-2402) Na mijn coaxiale helicopter heb ik deze gekocht en dit is wat anders geloof me / zender met display

Waardering: 5 van 5 Sterren! [5 van 5 Sterren!]
Review 17 tot 24 (van 92 reviews) Pagina's: [<< Vorige]   1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>]